VENDI

ZHVILLOHET PANAIRI I TURIZMIT


Në Lece të Italisë është zhvilluar panairi i turizmit, ku kanë shpalosur aktivitetin e tyre biznese vendase të qytetit të cilët kontribuojnë në fushën e hotelerisë dhe turizmit.