Zbulohet një variant i ri i koronavirusit, përhapet shumë më shpejt

Sekretari i Shëndetësisë Matt Hancock tha se të paktën 60 autoritete të ndryshme lokale në Angli kanë regjistruar infeksione Covid të shkaktuara nga varianti i ri.

Ai tha se Organizata Botërore e Shëndetësisë ishte njoftuar dhe Porton Down po bënte studime të hollësishme, shkruan “BBC”

Hancock tha se nuk kishte “asgjë për të sugjeruar” se çfarë e shkaktoi acarimin e virusit, apo nëse vaksinat nuk do të funksiononin më.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *