BOTA

WHISKY ME I SHTRENJTË, DEL NË SHITJE NË ANKAND ONLINE


Disa nga uiskit më të rralla dhe më të kushtueshme në botë, dolën në shitje të premten në një ankand online. Bëhet fjalë për një koleksion privat të mbledhur nga një manjat që nuk jeton më i pijeve soft në ShBA.