VENDI

VLORA, MË PAK PUSHUES, VETËM NJË E TRETA E HOTELEVE KANË PUSHUES GJATË JAVËS

Pandemi dhe turizëm, do të thotë edhe një sezon i vështirë për operatorët turistikë në Vlorë të cilët çdo ditë po përballen me humbje në financat e tyre.