VENDI

VIJOJNË KËRKIMET PËR NAZMI GOXHAJ, 3 MUAJ PAS ZHDUKJES

Prej 3 muajsh rezulton ende në kërkim për policinë e Fieri, 54 vjeçari Nazmi Goxhaj. Rasti i këtij të fundit u publikua rreth 3 muaj më parë, kur familjarë të Goxhajt deklaruan largimin e tij dhe kur të gjitha dëshmitë tregonin se ai ishte hedhur nga ura në ujrat e lumit Seman.