(VIDO) Ndërrimi i viteve në Fier, sheshi dhe rrugët bosh por fishekzjarret ndezin qiellin

Si asnjehere me pare ky Vit i Ri ne Fier por edhe ne mbare Shqiperine dhe boten e ka gjetur ndryshe. Sheshi qendror ne Fier ku dikur ishte mbushur me qytetare qe prisninin nderrimin e viteve dhe percillnin urimet me njeri tjetrin , kete vit i ka gjetur brenda shtepive dhe rrethit te ngushte familjar. Megjithate prej banesave te fierakeve nuk kane munguar fishekzjarret ne kete nate te nderrimit te viteve. Qielli eshte ndezur ne naten e nderrimit te viteve

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *