(VIDEO) Mijëra protestues marshojnë drejt Drejtorisë së Policisë, pas tyre nisen autoblindat dhe efektivët e FNSH-së

Mijëra protestues janë nisur nga kryeministria drejt Drejtorisë së Policisë, për të kërkuar dorëheqjen e drejtorit Ardi Veliu.

Kjo është një nga pikat ku protestuesit janë përplasur me policinë përgjatë këtyre 5 ditëve, ku ka patur edhe hedhje të gazit lotsjellës dhe ujit për të shpërndarë qytetarët.

Ndërkohë pas qytetarëve janë nisur edhe autoblindat dhe efektivët e FNSH-së, për të penguar protestën e qytetarëve.

Ndiqni Videon 👇

https://youtu.be/7or5M7EsWdQ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *