VIDEO/ E dhunojnë dhe e tërheqin zvarrë, në fund i vjedhin motorin

Fillimisht e ndalojnë. E rrethojnë dhe më pas nisin të ushtrojnë dhunë.

Pamjet e mëposhtme vijnë nga qyteti problematik italian, Napoli, aty ku një grup të rinjsh kanë dhunuar një shtetas me qëllim që ti merrnin motorin me të cilin ai po lëvizte.

Pavarësisht tentativave të pronarit të mjetit për tu larguar, grupi i të rinjve, të maskuar, arritën të vidhnin motorin dhe të largoheshin.

Ndiqni Pamjet 👇

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mund t'ju interesoje