BOTA

TRUMP ACARON DEMOKRATËT RRËMBEN 3 8 MILIARDË PËR NDËRTIMIN E MURIT NË KUFI ME MEKSIKËN


Donald Trump planifikon të marrë 3.8 miliardë dollarë nga Garda Kombëtare dhe buxheti i ndërtimit të anijeve dhe aeroplanëve të Pentagonit për të financuar ndërtimin e murit në kufi me Meksikën.