VENDI

TRE RASTE TË REJA ME COVID 19, DY JANË MJEKË

Dy mjekë dhë një e moshuar kanë rezultuar pozitivë me koronavirus gjatë 24 orëve të fundit në Fier. Të gjithë të prekurit janë vet karantinuar e ndërsa është kryer edhe procesi i dezinfektimit të pallateve dhe lagjeve ku ata jetonin.