Tragjike! Koronavirusi iu merr jetën brenda tri ditësh dy vëllezërve biznesmenë

Familja Bytyqi nga Suhareka është tronditur në ditët e fundit, pasi dy anëtarët e familjes, vëllezërit, Nurish dhe Hysen Bytyqi kanë ndërruar jetë si pasojë e koronavirusit.

Hysen Bytyqi ndërroi jetë të premten, kurse Nurish Bytyqi ka vdekur sot. Te dy ishin të infektuar me koronavirus.

Dy vëllezërit ishin të njohur me bizneset e tyre në qytetin e Suharekës. Njëri merrej me artari, kurse tjetri me hotelieri.

Në një bilanc të përgjithshëm, sipas të dhënave nga IKShPK në Kosovë kanë ndërruar jetë 1305 persona si pasojë e koronavirusit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *