Televizioni Apollon, vlerësim, mirënjohje dhe rrespekt për Ambasadorin e Mbretërisë së Bashkuar në Tiranë

Televizioni Apollon vlerëson Ambasadorin e Mbretërisë së Bashkuar në Tiranë Duncan Norman për kujdesin dhe mbështetjen e Medieve Lokale me projekte për fuqizimin e tyre.

Eshtë nga të vetmit Ambasadorë që i përkushton vëmëndje Mediave Lokale, ne një kohë që mbeten të harruara nga Qeveria dhe institucionet e tjera Ndërkombëtare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *