Te rinjte sulmojne bizneset prane drejtorise se Policise Tirane

Protestuesit e shpërndarë si pasojë e përdorimit të gazit lotsjellës përpara ambienteve të kryeministrisë, janë rigrupuar dhe po zhvendosen drejt Drejtorisë së Policisë së Tiranës. Të rinjtë të shumtë në numër nën thirrjet “Drejtësi për Klodianin”, janë në lëvizje të vazhdueshme dhe po shkatërrojnë gjithçka që u del përpara.

Gjatë zhvendosjes së tyre ata kanë filluar të dëmtojnë dhe bizneset anas rrugës në Unazën e Tiranës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *