VENDI

ZHVILLOHET GJYSMË FINALJA E KAMPIONATIT TË BASKETBOLLIT

Eshte zhvilluar diten e sotme kampionati I 7 I basketbollit per vajza dhe dhe djem per  shkollat 9-vjecare te qytetit te Fierit. Ky kampionat mbeshtet nga Bashkia Fier dhe qendra e aktiviteteve kulturore . Zhvillimi I ketij kampionati  do te finalizohet  edhe  me shkollen fituese te basketbollit.

VENDI

ZHVILLOHET KAMPIONATI I BASKETBOLLIT PER SHKOLLAT 9 VJECARE

Eshte zhvilluar diten e sotme kampionati I 7 I basketbollit per vajza dhe dhe djem per  shkollat 9-vjecare te qytetit te Fierit. Ky kampionat mbeshtet nga bashkia Fier dhe qendra e aktiviteteve kulturore . Zhvillimi I ketij kampionati  do te finalizohet  me shkollen fituese te basketbollit.