VENDI

STUHITË DETARE DËMTOJNË 1 MIJË METËR KUB DRURË

Stuhitë detare rrezikojnë cdo ditë qindra pisha të mbjella vite më parë në bregdetin e Semanit dhe Darzezës në Fier. Sipas Drejtorit të  Pyjeve në Bashkinë Fier Agim Hoxha ,ererat e  fuqishme detare kanë demtuar rreth 1 mijë metër kub drur të cilat janë prerë ndërsa mësohet se në terren ka nisur edhe rigjenerimi natyral.

VENDI

OSHEE LË PA ENERGJI ELEKTRIKE BIZNESET NË PLAZH

Operatori i shperndarjes se energjise elektrike  masakron nje pjese te biznseve qe kryejne aktivitetin e tyre ne plazhin e Semanit. Sipas tyre OSHEE  punon me dy standarte, pasi  vetem ne zona te vecanta ka mundesuar shtrirjen e linjes perciellese .

VENDI

BREGDETI I SEMANIT LARG PREFERENCAVE TE PUSHUESVE

Bregdeti i Semanit duket se nuk eshte  i  preferuari  i qytetareve fierake ne kete sezon te ri turistik. As sherbimet e ofruara e as rikonstruksioni i rruges qe te con drejt plazhit duket se nuk i ka magjepsur pushuesit kete vit.  Ata preferojne ti drejtohen jugut te Shqiperise pasi plazhet atje jane me te pastra […]