Kreu / Arkiva e Etiketave: rruga

Arkiva e Etiketave: rruga

RIKONSTRUKSIONI I RRUGËS MARIN BARLETI

Kanali i krijuar në rrugën e asfaltuar në rrethrrotullimin e ambulancës  ne  Lushnje sot është rikonstruktuar totalisht dhe është sjellë në identitet. Kjo pjesë e rrugës së dëmtuar disa ditë më parë për efekt të vendosjes së tubacionit shpërndarës për lagjën Stan e më tej, është rikthyer tashme ne funksionin …

Lexoni më Tepër

RRUGA E GRADISHTËS, NEVOJË URGJENTE PËR RIPARIM

Në afërsi të stacionit të trenit në Gradishtë  te Lushnjes  një pjesë e rrugë automobilistike është dëmtuar në një pikë mjaft të rrezikshme. Fare pranë shinave të hekurudhës, kjo pjesë e rrugës që ka pësuar shkarje, është rrezik real për drejtuesit e mjeteve.

Lexoni më Tepër

REHABILITOHET AKSI VLORË – RADHIMË

Aksi rrugore  Vlorë – Radhimë do të jetë gati për pushuesit që do të zgjedhin bregdetin e jugut për të kaluar pushimet verore. Autoriteti i Rrugëve ka nisur punën për rehabilitimin e këtij aksi, i cili prej kohësh ishte kthyer në shqetësim për kalimtarët dhe banorët e zonës.

Lexoni më Tepër