Kreu / Arkiva e Etiketave: fier

Arkiva e Etiketave: fier

TAKIM I KOMITETIT RAJONAL TË ZHVILLIMIT TË TURIZMIT

Është zhvilluar në prefekturën e qarkut Fier takimi rajonal për zhvillimin e turizmit përsa I përket këtij qarku. Nderkohë ka qene kreu I bashkisë së Divjakës Fredi Kokoneshi, ai që ka ngritur shqetësimin e marrjes së rërës nga shtrati I lumit Shkumbin. Sipas Kokoneshit, së bashku me deputetin e zonës …

Lexoni më Tepër

QYTETARET TE INDINJUAR PER MOS HAPJEN E NEGOCIATAVE ME BE

Bashkimi Europian do te hape negociatat per anetaresim me shqiperine ne varesi te progresit te shenuar vitin e ardhshem. E nderkohe qe pozita dhe opozita akuzojne njera tjetren qe vendi mbeti serish jasht dyerve te BE, qytetaret Fierake  shrehin indinjaten e tyre. Ata pohojne  se  klasa politike duhet te jete …

Lexoni më Tepër