NJEREZ NE NEVOJE

Ndershmeria dhe Besueshmeria

Emisioni “Njerez ne nevoje” nga Besnik Sulejmani, 6 Shkurt 2020 Te ftuar ne studio teologet Albert Kanani dhe Trifjol Ngjela folen per rendesine e ndershmerise dhe besueshmerise si bazat kryesore te moralit. Ndershmeria eshte stadi me i larte i moralit te njeriut ndersa genjeshtra konsiderohet mekati me i madh dhe nena e gjithe fajeve te […]

BALLAFAQIM

Ballafaqim – 8 Maj 2018

Te ftuar ne studio ishin znj. Ornela Durmishaj drejtoreshe e Parkut te Apolonise, z. Vangjel Dimo ish drejtor i Parkut te Apolonise dhe arkeolog si dhe z. Ervin Buzi specialist i turizmit. U diskutua per temen “Zhvillimi i Turizmit Kulturor ne Parkun e Apolonise”.