Kreu / Arkiva e Etiketave: darezeze

Arkiva e Etiketave: darezeze

STUHITË DETARE DËMTOJNË 1 MIJË METËR KUB DRURË

Stuhitë detare rrezikojnë cdo ditë qindra pisha të mbjella vite më parë në bregdetin e Semanit dhe Darzezës në Fier. Sipas Drejtorit të  Pyjeve në Bashkinë Fier Agim Hoxha ,ererat e  fuqishme detare kanë demtuar rreth 1 mijë metër kub drur të cilat janë prerë ndërsa mësohet se në terren …

Lexoni më Tepër

VAZHDON PUNA PER PASTRIMIN E PLAZHIT

Ne kuader te sezonit turistik 2018 po vazhdon puna per pastrimin  e plazhit te Darzezes .Te indijuar banoret e zones shprehen se pastrimi shihet më me shume prioritet ne zonat ku ndodhen lokalet, ndersa pjesa tjeret vijon te jete e  ndotur .

Lexoni më Tepër