VENDI

ZHVILLOHET FINALJA E BASKETBOLLIT PËR DJEM

Jane zhvilluar sot  ndeshjen e kampionatit te basketbollit per djem te shkollave te  mesme per Bashkine Fier. Fituesi i ketij kampionati u shpall shkolla “Numani” nderkohe qe me cmimin lojtari me i mire eshte shpallur Miri Xhafaj.

VENDI

ZHVILLOHET FINALJA E EKIPIT TË BASKETBOLLIT PËR SHKOLLAT E MESME

Eshte zhvilluar sot finalja e ekipit te  basketbollit per vajza per shkollat e mesme te Bashkise Fier. Finalja ka perfunduar me fitoren e shkolles “Flatrat e Dijes” nderkohe qe po sot  jane zhvilluar edhe finalet e shkollave 9- vjecare te basketbollit per vajza dhe djem si dhe eleminatoret per ekipet  e djemve. Ne fund jane […]

VENDI

ZHVILLOHET GJYSMË FINALJA E KAMPIONATIT TË BASKETBOLLIT

Eshte zhvilluar diten e sotme kampionati I 7 I basketbollit per vajza dhe dhe djem per  shkollat 9-vjecare te qytetit te Fierit. Ky kampionat mbeshtet nga Bashkia Fier dhe qendra e aktiviteteve kulturore . Zhvillimi I ketij kampionati  do te finalizohet  edhe  me shkollen fituese te basketbollit.

VENDI

ZHVILLOHET KAMPIONATI I BASKETBOLLIT PER SHKOLLAT 9 VJECARE

Eshte zhvilluar diten e sotme kampionati I 7 I basketbollit per vajza dhe dhe djem per  shkollat 9-vjecare te qytetit te Fierit. Ky kampionat mbeshtet nga bashkia Fier dhe qendra e aktiviteteve kulturore . Zhvillimi I ketij kampionati  do te finalizohet  me shkollen fituese te basketbollit.