VENDI

RRUGET DYTESORE, JASHTE VEMENDJES SE BASHKISE

Rruget dytesore ne Bashkine e Rroskovecit deri tani jane lene jshte vemendjes  se pushtetit lokal. Ne nje kohe kur investimet ne qytet kane ecur me hapa galopant, rruget dytesore jane ne gjendje tejet problematike. Kjo situate vazhdon prej vitesh shrehen te indinjuar banoret dhe jemi ne pritje te realizimit te premtimit te radhes.