Kreu / LAJME / VENDI / STUHITË DETARE DËMTOJNË 1 MIJË METËR KUB DRURË

STUHITË DETARE DËMTOJNË 1 MIJË METËR KUB DRURË

Stuhitë detare rrezikojnë cdo ditë qindra pisha të mbjella vite më parë në bregdetin e Semanit dhe Darzezës në Fier. Sipas Drejtorit të  Pyjeve në Bashkinë Fier Agim Hoxha ,ererat e  fuqishme detare kanë demtuar rreth 1 mijë metër kub drur të cilat janë prerë ndërsa mësohet se në terren ka nisur edhe rigjenerimi natyral.

Kontrollo Gjithashtu

AKSIDENT ME PASOJE 7 TE PLAGOSUR NE AKSIN RRUGOR LUSHNJE BERAT