BOTA

Stuhia kiara shkakton 2 viktimat e para


Stuhia Kiara ka shkaktuar dy viktima pasi një pemë ra mbi makinën e një shoferi 58-vjeçar dhe një burrë 77-vjeçar ra përmbys dhe goditi kokën në akull. Shpejtësia e erës në zonë arriti në 60km/h në kohën e incidentit dhe njeriu u shpall i vdekur në vendin e ngjarjes