Spitali Rajonal i Fierit do te ndertohet prane ByPass-it ne Daullas.

Nje lajm i mire per gjithe Fieraket. Spitali Rajonal i Fierit do te ndertohet prane ByPass-it ne Daullas.

Ky ishte nje prej disa varianteve qe u diskutuan, midis Pyllit te Levanit, dhe bazes ushtarake ne Mbrostar Ura.


Afati i perfundimit te spitalit do jete ne kohe rekord, per 3 muaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *