Sot Fieri shifer rekord infektimesh nga Covid, ja kush jane me te prekur

Sot Fieri ka arritur shifren rekord me 108 te infektuar me Covid dhe 5 ne Mallakaster . Sipas informacionit te dhene nga ISHP.

Fieri vijon te shenoje shifra te larta nga infektimet nderkohe qe shperndarja e virusit ka shkuar ne cdo institucion . Pjesa me e madhe e infektimeve janë pensionist dhe te pa pune si dhe mesues dhe infermier


Fasoneri 5
Bankers 1
Alpetroli 1
Oshe 1
Infermiere 6
Sanitare 2
Mjeke 2
Mesuese 11
Edukatore 2
Sekretare prokurori 1
Punonjes bashkie ne Fier 1
Elektricist 1
Pensioniste dhe te papune 57 
Firme private 5
Nxenes 2
Punonjes bashkia Patos 1
Inspektor policie 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *