Shuhet legjenda e Basketbollit Fierak, Kozma Mone

Fieri humb një tjetër figurë të dashur!
Legjenda e basketbollit Fierak, Kozma Mone që sot është ndarë nga jeta, ka lënë pas një karrierë të gjatë sportive.

Kushdo e mban mend ekipin e Apolonisë, i cili ka shënuar rezultatet më të larta gjatë kohës kur drejtohej nga i madhi Mone.


Titujt dhe nderimet për të kanë qenë të shumta dhe të merituara, ku mes të tjerash është vlerësuar dhe si “Qytetar Nderi”.Lamtumirë krenaria e sportdashësve Fierakë!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *