Shqiptari nga LIBRAZHDI dhuron një KONTENIER dhe 5000 euro për familjen kroate, mbeti në qiell të hapur nga tërmeti i fundit (GJESTI HUMANITAR)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *