VENDI

SHQIPERIA PAKORONAVIRUS 53 RASTE TE TESTUAR


Shqipëria vazhdon të mos shënojë asnjë rast me koronavirus. Ministria e Shëndetësisë njofton se deri tani janë testuar 53 raste dhe të gjitha kanë rezultuar negativ.