Kreu / LAJME / VENDI / SHKËNDIJA ELEKTRIKE LË NË QIELL TË HAPUR 12 ANËTAR TË NJË FAMILJEJE

SHKËNDIJA ELEKTRIKE LË NË QIELL TË HAPUR 12 ANËTAR TË NJË FAMILJEJE

Familja Bytyci nga fshati Allkaj ne bashkine e Lushnjes, ka mbetur ne qiell te hapur. Ka mjaftuar nje shkendije elektrike qe banesa e kesaj familjeje me 12 anetare te mbetet pa cati mbi koke. Kryefamiljarja kerkon ndihme nga shteti pasi gjendja e mjerueshme ekonomike nuk ju jep mundesi te ushqehen dhe as nuk munden te riparojne banesen qe tashme eshte demtuar plotesisht.

Kontrollo Gjithashtu

MUNGESA E INFRASTRUKTURËS RRUGORE NË FSHATIN ÇINAR, SHQETËSIM PËR BANORËT

Mungesa e  investimeve  ne fshatin Çinar te njesise administrative Fier Shegan  ka bere qe rruget …