Shkatërrohet Muzeu Kombëtar, gjunjëzohet Tirana nga revolta popullore e të rinjve


Protesta në Tiranë ka përshkallëzuar në disa pika të ndryshme në kryeqytet ku turma e të rinjve po shkatërron gjithçka që i del përpara. Një pjesë e të rinjve kanë thyer dhe shkatërruar xhamat e Muzeut Historik Kombëtar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *