VENDI

Sherbimi edukativ me kushte bashkekohore


Shërbimi edukative për rreth 50 fëmijët e kopshtit në fshatin Darëzezë do të zhvillohet në mjedise tepër bashkëkohore dhe të rikonstruktuara. Sipas edukatores kushtet e përmirësuara tashmë të këtij kopshti do të ndikojnë pozitivisht në mbarëvajtjen e procesit mësimor.