VENDI

SHENOHEN 2 RASTE TE REJA ME KORONAVIRUS

Në 24 orët e fundit raportohen per 2 humbje jete DHE 117 raste të reja.
Numri rekord i testimeve në 585 rrjedhimisht solli edhe numrin e lartë të atyre që rezultuan pozitivë. SI DHE 2 raste TE REJA në, Lushnje,