VENDI

SEKUESTROHEN 4 MAKINA TË BLINDUARA, 6 TË TJERA LUKSOZE PO VERIFIKOHEN


Operacioni Forca e Ligjit ka kaluar në sitë edhe makinat e Vlorës.
Në total janë kontrolluar 400 automjete në pikat hyrës dhe dalëse të qytetit, ndërkohë janë sekuestruar katër makina të blinduara, të konsideruara si makina luksi dhe që janë në pronësi të ashtuquajturve “të fortët” e Vlorës.