VENDI

SARANDA NIS SHTETRRETHIMIN, QYTETARËT NDËRGJEGJËSOHEN PËR COVID 19


Shtetrrethimi nisi të zbatohet edhe në Sarandë, që përgjatë kësaj jave ka qenë ndër qytetet më problematike në masat kundër përhapjes së koronavirusit. Qytetarët në rrugë ishin më të paktë dhe bizneset ishin mbyllur.