VENDI

RRUGA KARDHIQ DELVINË, GJIKNURI PËRPARA VJESHTËS NISIM PUNIMET

Rruga e Delvines dhe ujesjellesi jane dy projekte me rendesi per jugun e vendit . Ministri i Infrastruktures dhe Energjise Damian Gjiknuri gjate turit te llogaridhenies me banoret e Sarandes, Delvines, Konispolit dhe Finiqit tha se keto investime do te realizohen ne nje kohe te shpejte.