Rritja e rasteve me COVID-19 në Gjykatën e Apelit Vlorë, mbyllet institucioni për 14 ditë

Mbyllet gjykata e apelit ne Vlorë. ISHSH Vlorë ka mbyllur gjykaten pas rasteve me covid brenda ketij institucioni. Gjykata e apelit do te qendroje e mbyllur per nje periudhe 14 ditore

Ne gjykaten e apelit Vlorë jane 6 te konfirmuar me covid dhe 7 te tjere ne pritje te pergjigjes se tamponit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *