Rrëshqitje dheu në pallatin 5 katësh, alarmohen banorët në Gjirokastër

foto ilustruese

Një pallat 5 katësh në lagjen “Punëtori” në Gjirokastër ka pësuar rrëshqitje dheu pasditen e sotme. Banorët janë trembur dhe kanë dalë menjëherë nga banesat e tyre. Ndërkohë, në vendin e ngjarjes ka mbërritur prefekti dhe kryetari i bashkisë për të mësuar detaje rreth kësaj ngjarje.

Vijon…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *