Rradhë të gjata automjetesh për ne piken turistike ne Dardhe

Gjatë ditës së sotme është konstatuar një rradhë e gjatë makinash në aksin Boboshticë-Dardhë.
Turistë shumtë kanë sjellë ngarkesë të shtuar me mjetet e tyre aksin rrugor.

Mbi 100 makina qëndruan në pritje për të arritur në fshatin turistik.Situata aktualisht është normalizuar dhe policia ndodhet në terren për të organizuar kalimin e makinave.

Për Vitin e Ri Dardha ka qenë një ndër destinacionet më të frekuentuara nga turistët, çka ka sjellë dhe rradhën e gjatë të makinave, për shkak edhe të largimeve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *