VENDI

RIKUALIFIKIMI I QENDRËS DHE LUMIT GJANICA, 7,8 MILION EURO

Rreth 7,8 milion euro do te kushtoje zbatimi i projektit per Rikualifikimin e Qendres se re te Fierit dhe brigjeve te lumit Gjanica.  Projekti ne fjale ze nje siperfaqe prej 7 ha. Ky projekt  paraqet nje qender ku parashikon ndalimin e kalimit te automjeteve per te pershkuar pedonalen apo bulevardin kryesor.