Kreu / LAJME / VENDI / RIKONSTRUKSIONI I TEATRIT BYLIS AKTORET SHFAQJET JASHTE QYTETIT

RIKONSTRUKSIONI I TEATRIT BYLIS AKTORET SHFAQJET JASHTE QYTETIT

Trupa e teatrit “Bylis” ne Fier ka ndaluar aktivitetin e saj per shkak te rikonstruksionit te godines. Sipas drejtorit Astrit Hasani kjo trupe eshte duke dhene shfaqje ne qytete te ndryshme te vendit dhe menjehere pas perfundimit te punimeve do punohet per projektet e miratuara nga keshilli bashkiak.

Kontrollo Gjithashtu

AKSIDENT ME PASOJE 7 TE PLAGOSUR NE AKSIN RRUGOR LUSHNJE BERAT