VENDI

REAGON BASHKIA PAS ANKESAVE TE BANOREVE NE ZHAME DHE PLUG


Pas ankesave te banoreve te dy fshatrave, Plug dhe Zhame te qytetit te Lushnjes ka reaguar bashkia e qytetit. Egest Krakulli, drejtori i sherbimeve prane bashkise se Lushnjes ben me dije detaje me te hollesishme.