Rama sfidon ministrat në basketboll, ‘Spiropali hajde gjuaje një top’, Ahmetaj shënon me të tretën (VIDEO)

Kryeministri Edi Rama nuk harron që në inaugurimin e shkollave të reja, të bëjë një kosh tek palestra.

Ditën e sotme ai ishte për të inspektuar shkollën e rindërtuar “Ramazan Subashi” në Marikaj. Teksa pa nga afër ambientet e palestrës, Rama shënoi dy kosha.

Por, nuk ngurruan as batutat me ministrat Elisa Spiropali dhe Arben Ahmetaj, të cilët i sfidoi për të bërë kosha.

Arben Ahmetaj: Palestra ka qenë sfidë inxhinierike. Ka filluar në qershor dhe parashikohej të përfundonte në 9 dhjetor por ka kaluar përtej afatit. 

Edi Rama: Spiropali hajde gjuaje një top

Elisa Spiropali: Unë?! Unë jam volejbolliste (qesh). 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *