VENDI

RAMA PËRSHKALLËZON MASAT, NË SHTETRRETHIM EDHE FIERI, VLORA, ELBASANI, LEZHA DHE SHKODRA


Në një dalje nga Facebooku-i i tij, kryeministri Rama ka lajmëruar mesat e reja që do të aplikohen në disa qytete të Shqipërisë në luftë me COVID-19