Rama kritikoi BE që s’e ndihmoi Shqipërinë me vaksina antiCOVID, Ambasada Franceze: S’mund të sulmohet kështu një vend mik dhe aleat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *