Rama do te jetë sot në Fier për te pritur delegacionin Turk për ndërtimin e spitalit.

Kryeministri Edi Rama do te jete sot ne Fier per te pritur dhe shoqeruar delegacionin Turk per ndertimin e spitalit te ri rajonal te Fierit.

Nuk dihet ende nese Rama do ket edhe takim me banoret e zones ku nje dit me pare paten nje kontestim te projektit te spitalit te ri per tu ndertuar ne tokat e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *