Rakacolli jep ALARMIN: Ka shumë shtrime të moshave nën 45 vjeç, po na ‘marrin në qafë’ ata që janë me Covid dhe dalin nga shtëpia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *