VENDI

qytetaret fierake maasa drastike por te domosdoshme


Qytetaret fierake jane shprehur se masat e marra per parandalimin e perhapjes se koronavirusit jane drastike por te domosdoshme per vete qytetaret si dhe per njerezit qe I rrethojne ata.