VENDI

qytetare dhe nxenes denojne ashper mesuesin


Qytetarët Lushnjar në opinionet e tyre e dënojnë ashpër veprimin e mësuesit i cili ngacmon seksualisht nxënësen e tij në ambientet e shkollës Video është publikuar vetëm dy ditë më parë në një emision investigative ,. Ngjarje e ndodhur në një prej shkollave të qytetit të Fierit