VENDI

PUNONJËSIT E NËNSTACIONIT ELEKTRIK TË POÇEMIT NISIN GREVËN E URISË


Punonjësit e nënstacionit elektrik dhe të pompimit të Poçemit kanë nisur grevën e urisë. Arsyeja është për shkak të mos marrjes së 27 pagave.