Protestuesit nuk ndalen, shkatërrojnë zbukurimet në qendër të Tiranës, prishet BREDHI I MADHPërshkallëzohet dhuna e protestuesve në qendër të Tiranës.  

Qytetarët të cilët kanë dalë të kërkojnë drejtësi për 25-vjeçarin, Klodian Rasha e vrarë nga policia po shkatërrojnë çdo gjë që i del para. 

Pas godinave të Kryeministrisë dhe Ministrisë së Brendshme, protestuesit shkatërruan zbukurimet e Vitit të Ri të vendosura në qendër të qytetit. 

Protestuesit nuk kanë kursyer as Bredhin, duke i hequr zbukurimet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *